Εάν είστε άνθρωπος με μεράκι και ανοιχτό μυαλό , ώστε να διακρίνετε την ανωτερότητα από την μετριότητα και να ερευνάτε....


Antigraffiti
Αντιπυρικό υγρό
Θερμομονωτικη βαφη
Τα μυστικά της Υγρομόνωσης
STAIN –BLOCKER
Antigraffity για τοίχους και πατώματα
Υδροδιαλυτό υποκίτρινο διαφανές υγρό
Προιόν νανοτεχνολογίας

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ρύπανσης των τοίχων των κτηρίων των πόλεων αλλά και των διαφόρων κρατικών πινακίδων είναι τα λεγόμενα graffities που κάποιοι ανεγκέφαλοι συνηθίζουν να ζωγραφίζουν.

Μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειες απορρύπανσης ελάχιστα πρακτικά αποτελέσματα είχαν και μόνο σε σκληρές επιφάνειες όπως π.χ. οι γρανίτες είχαν κάποια πενιχρά αποτελέσματα .

Η FAR CHEMICALS USA μόλις πρόσφατα διέθεσε στην αγορά μια νέα σύνθεση βασισμένη στο fluoroalkyl acrylat σε οικολογική υδροδιαλυτή μορφή η οποία λόγω της μικρομοριακής της δομής εισχωρεί παντού και προσδίδει αντιρρυπαντικές ιδιότητες.

Το STAIN-BLOCKER ενδείκνυται για μάρμαρα, γρανίτες, βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες, και σε τοίχους στοκαρισμένους που έχουν βαφτεί προηγουμένως με αλκυδικές ή εποξειδικές ρητίνες.

Εφαρμογή

Αφού καθαριστεί η επιφάνεια από σκόνες και διάφορους ρύπους περνιέται ένα χέρι αδιάλυτο STAIN-BLOCKER με πινέλο , ρολό ή σπρέι.
Δεν υπάρχει ουδεμία χρωματική αλλοίωση του υποστρώματος. Στεγνώνει εύκολα ανάλογα και με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος , όμως αποκτά τις πλήρεις ελαιόφοβες και υδρόφοβες ιδιότητές του μετά από 48 ώρες λόγω της αντίδρασης του πολυμμερισμού.
Μετά τον πολυμμερισμό λάδια ή λίγδες αφαιρούνται εύκολα με ένα βρεγμένο πανί ακόμα και μετά από 24 ώρες ή και παραπάνω παραμονής τους πάνω στην επεξεργασμένη επιφάνεια.

Προκειμένου για μαρκαδόρους ή σπρέι σε τοίχους απαιτείται τρίψιμο με σφουγγάρι ζεστό νερό με πίεση και ένα καταλληλο απορρυπαντικό όπως το JET CLEAN. Σε μάρμαρα ή γρανίτες μπορεί να χρησιμοποιηθεί τρίψιμο με ένα πανί βρεγμένο σε ασετόν.

ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Δεν είναι μόνο η αποφυγή της ρύπανσης των εξωτερικών τοίχων των κτηρίων αλλά και η αποφυγή της ρύπανσης με διάφορα υλικά τα οποία είναι δυνατόν να λεκιάσουν τα μάρμαρα ή τις πλάκες του σπιτιού , όπως είναι το λάδι φαγητού, ο καφές , το λίπος της σοκολάτας και διάφοροι άλλοι ρύποι οι οποίοι όταν με τον καιρό οξειδωθούν χρωματίζονται.

Με το STAIN – BLOCKER οι νοικοκυρές δεν θα φοβούνται να χρησιμοποιήσουν ψηστιέρα επάνω σε μάρμαρα ή πλακόστρωτη βεράντα.
Θα ήταν ήσυχη ότι ακόμα και εάν έσταζε καυτό λίπος δεν θα δημιουργείτο λεκές.


  

 Farhellas.Gr © 2008 | Privacy Policy