Εάν είστε άνθρωπος με μεράκι και ανοιχτό μυαλό , ώστε να διακρίνετε την ανωτερότητα από την μετριότητα και να ερευνάτε....


Antigraffiti
Αντιπυρικό υγρό
Θερμομονωτικη βαφη
Τα μυστικά της ΥγρομόνωσηςΕΓΚΡΙΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Εάν είστε άνθρωπος με μεράκι και ανοιχτό μυαλό , ώστε να διακρίνετε την ανωτερότητα από την μετριότητα και να ερευνάτε για το καλύτερο και φθηνότερο, τότε η διαφήμιση δεν προσδοκά τίποτα από εσάς.
Και φυσικά δεν θα αγοράζατε ποτέ ένα υπολογιστή ή ένα κινητό τηλέφωνο της πρώτης γενιάς επειδή κάποτε κάνατε καλά τη δουλειά σας και με το παλιό !
Υπολογίζοντας λοιπόν στην ερευνητική σας σκέψη …. σας συνιστούμε μία γκάμα προϊόντων , ήδη εφαρμοζόμενων και με απόλυτη επιτυχία, και ζητούμε από εσάς να γίνεται οι διαφημιστές ενός επιστημονικού συστήματος υγρομονωτικής, αντιπυρικής και αντισκωρικής προστασίας της σύγχρονης οικοδομής . Το παρακάτω σύστημα είναι οικολογικό , απλό στην εφαρμογή του και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει έξυπνες, πρακτικές και χαμηλού κόστους λύσεις σε πολλά προβλήματα που μέχρι τώρα απαιτούσαν μεγάλες δαπάνες και πολυάριθμο εξειδικευμένο προσωπικό.


ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΠΛΑΚΑΣ ή ΤΟΙΧΙΟΥ εκ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

BETOSTAL SLN : Υδροδιαλυτή τετραπολυμμερής ακρυλική ρητίνη με εξειδικευμένο διεισδυτή , που εμποτίζει την οριζόντια πλάκα και σφραγίζει εσωτερικά τους πόρους εις το διηνεκές.
Δεν επηρεάζεται από τα αλκάλια ούτε γηράσκει πρακτικώς.
BETOSTAL F18 : Υδροδιαλυτή εξαιρετικά μικρομοριακή ακρυλική ρητίνη για κάθετα τοιχία .
Λειτουργεί με την ίδια διαδικασία.
BETOSTAL 2/14 : Υδροδιαλυτή ακρυλική ρητίνη εμποτισμού για τσιμεντένια βιομηχανικά δάπεδα. Δίνει ένα γυαλισμένο υγρομωνομένο δάπεδο που αντέχει σε τριβές και συντηρείται απλά και πολύ οικονομικά. Δεν επιτρέπει την εκπομπή σκόνης. ( Αποθήκες, γκαράζ, κλπ.)
ARMOFIX : Παχύρευστη , υπόλευκου χρώματος, ελαστική , αδιάβροχη πάστα , υδατικής βάσης, που σφραγίζει ρωγμές, αρμούς και μικρές τρύπες .Βάφεται εύκολα εάν χρειαστεί και εφαρμόζεται πολύ εύκολα και γρήγορα με σπάτουλα , πινέλο ή βούρτσα .
SMALTOFIX: Παχύρευστο λευκό τσιμεντοειδές , προστατευτικό των τοιχίων από το νερό. Χρωματίζεται εύκολα με λαδομπογιά και συγκρατεί ακόμα και τις αρνητικές πιέσεις, υγρομονώνοντας τις τσιμεντένιες κατασκευές. Αραιώνεται με white-spirit.

ΥΔΡΟΦΟΒΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΙΧΩΝ -ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ ΤΟΥΒΛΩΝ

CONTRAQUA 7/50 : Υδατοαποθητική ακρυλική ρητίνη με εξαιρετική αντίσταση στην ηλιακή ακτινοβολία για πάσης φύσεως επιφάνειες οριζόντιες και κάθετες. Διαφανής όταν στεγνώσει . Υδατικής βάσης, ελεύθερη σιλικόνης, με εξαιρετική πρόσφυση. Λόγω της υδατοαπόθησης θερμομονώνει παθητικά την οικοδομή.
STAINBLOCKER: " Υδατοδιαλυτή ελαιοφοβική και υδατοαπωθητική ρητίνη για σπατουλαρισμένους τοίχους , μάρμαρα και γρανίτες. Επιτρέπει το εύκολο καθάρισμα από τα graffities με σπρέυ και μαρκαδόρους
Υποκατάστατο σιλικόνης. Τέλεια αντίσταση στην ηλιακή ακτινιβολία.
BETOCRIL: Υδατικό ακρυλικό γαλάκτωμα επικαλυπτικής ρητίνης που όταν πολυμμεριστεί σχηματίζει ένα αδιάβροχο διαφανές φιλμ. Τέλεια αντίσταση στην ηλιακή ακτινοβολία και παγωνιά.


ΠΡΟΣΜΙΚΤΑ για ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ- ΛΑΣΠΗ ΚΤΙΣΙΜΑΤΟΣ - ΣΟΒΑΔΕΣ

BETOPLEX : Εδικό σκεύασμα ακρυλικής ρητίνης για την κατασκευή ελαστικής τσιμεντοκονίας.
Αντέχει στα αλκάλια του τσιμέντου και δεν γηράσκει , γι ΄ αυτό και η τσιμεντοκονία δεν χάνει τις ιδιότητές της στην πάροδο των ετών. Αντικαθιστά τον ασβέστη στη λάσπη κτισίματος των τούβλων. Αποφυγή ρωγμών. « Υδραυλική τσιμεντοκονία ». Για πισίνες, δεξαμενές, κλπ.
SOVAPLEX : Ειδικό αερακτικό ακρυλικό σκεύασμα για την κατασκευή ελαστικού και χωρίς ρηγματώσεις , σοβά. Περιορίζει την ποσότητα του ασβέστη έως μηδενισμού.

ΥΛΙΚΑ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ για ΛΙΘΟΔΟΜΕΣ – ΜΑΡΜΑΡΑ- ΠΛΑΚΑΚΙΑ

BETOSTAL SLV Extra : Διαφανής ακρυλική ρητίνη σε διάλυμα white-spirit. Κατάλληλη για υγρομόνωση δαπέδων από πλακάκια και πετρόχτιστων τοίχων . Δεν δημιουργεί μεμβράνη αλλά βασίζεται στην διείσδυση.
AQUABLOCK : Διαφανής ακρυλική ρητίνη-βερνίκι για πέτρα. Αναδεικνύει το χρώμα της πέτρας , χωρίς την αντιαισθητική γυαλάδα ενώ παράλληλα προστατεύει από υγρασίες και νερά. Ιδανικό για μάρμαρα. Τέλεια αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και στη γήρανση. Δεν σχηματίζει «πέτσα». Αραιώνεται με white-spirit.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΞΥΛΟΥ απο ΥΓΡΑΣΙΑ και ΦΩΤΙΑ

EKTOVIL X-250 : Ακρυλικό βερνίκι κρούστας , βάσεως νερού που κάνει το ξύλο άφλεκτο.
Εφαρμόζεται με πινέλο ή μπιστόλι . Εξωτερική και εσωτερική χρήση . Όμορφη λαμπερή επιφάνεια.
EKTOVIL ST-100 : Υδροδιαλυτό βερνίκι εμποτισμού με μυκητοκτόνα δράση που κάνει το ξύλο άφλεκτο . Εφαρμόζεται σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες με πινέλο ή μπιστόλι. Σε απόχρωση καρυδιάς.
CONTRAQUA W/S : Ακρυλική υδρόφοβη διαφανής ρητίνη εμποτισμού για εξωτερική χρήση. Δεν σχηματίζει κρούστα. Μπορεί να εφαρμοστεί και πάνω από τα EKTOVIL χωρίς να τα επηρεάζει.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΏΝ από ΣΚΟΥΡΙΑ και ΔΙΑΒΡΩΣΗ

FEROFIX D15 : Υδροδιαλυτό αστάρι . Μετατρέπει την σκουριά σε σίδηρο με χημική αντίδραση.
Οικονομικό , οικολογικό , άοσμο . Εφαρμόζεται σε σκουριασμένες επιφάνειες πριν τη βαφή.
FEROCRIL : Υδροδιαλυτό διαφανές αστάρι. Εξασφαλίζει την πρόσφυση της βαφής σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες..
RUSTBLOCKER : Υδροδιαλυτό λευκό αντισκωρικό χρώμα .Βάφεται με χρωστικές νερού όπως αυτές των πλαστικών χρωμάτων τοίχου.

ΒΑΦΗ και ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΙΧΩΝ

COVERLACK 935 Special : Λευκό , οικολογικό πλαστικό χρώμα εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών . Τέλεια καλυπτικότητα με δύο χέρια . Έξοχη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες.
BETOSTAL F18 :Υδροδιαλυτό μικρομοριακό αστάρι . Άοσμο, οικολογικό με μεγάλη πρόσφυση.
FUNGOSTOP : οικολογικό, άοσμο , μυκητοκτόνο βάσεως νερού για το καθαρισμό της μούχλας και των άλγεων στους τοίχους.
JET CLEAN : Βιομηχανικό καθαριστικό για λάδια και ρύπους. Οικονομικό, αποτελεσματικό.

Για περισσότερες πληροφορίες ζητάτε τα αναλυτικά φυλλάδια. Κος Μιχάλης Ιλαρίδης 210-2444826


  

 Farhellas.Gr © 2008 | Privacy Policy